Taara pst. 12-1, Tartu
+372 58 103 441
info (at) juhtkoer.ee


Rahastamine

Rahastamine

Alates 2000. aastast on SA Juht- ja Abikoerte Kooli toetanud Hasartmängumaksu Nõukogule laekunud rahadest Eesti Vabariigi Sotsiaalministeerium.

Raha eraldatakse projektipõhiselt igaks aastaks ning sisaldab nelja koera koolituskulusid, kõikide koerte ravikulusid ning kulutusi kutsikatele ja kasvuperes viibivatele koertele. Nõnda kaetakse enamus kooli argipäevastest vajadustest.

Pimeda või vaegnägija omaosalus

Projektides on ette nähtud nägemispuudega inimese omaosaluse tasumine koera kasutusse võtmisel. Omaosalus on 10% koera maksumusest.

Hea tava kohaselt ei küsi kool seda raha pimeda või vaegnägija käest, vaid üritab leida annetaja või heategevusliku organisatsiooni, kes koerakasutaja omaosaluse kataks. Viimasel ajal on koerakasutajaid toetanud näiteks Lions Club ja Forum Cinemas.

Eraisikute annetused

Teistes riikides toetavad juhtkoeri ka väga paljud eraisikud erinevate annetustega. Eestis see kahjuks veel väga levinud pole.

Seda enam täname kõiki, kes võtnud vaevaks meid toetada! Iga abi edendab juhtkoerte treenimist ja toob rõõmu juhtkoerte kasutajatele.

Lisa kommentaar